Var med i ett lajv

Written by admin on July 19, 2016 Categories: Lajvspel

Lajv kanske inte så många känner sig bekanta med utan mer av det svenska ordet som är levande rollspel. Det går även att kallas som improviserad teater och det går ut på att varje individ skapar sin egna karaktär. Det kan vara rollspel från en film t.ex. Sagan om Ringen, Game of thrones med mera, det utspelas på riktigt och är ett bra sätt att träffa nya bekantskaper och få umgås med likasinnade folk. Du behöver inte vara i någon speciell ålder utan i de flesta rollspel behövs det olika åldrar allt ifrån vuxna till barn.

LARPEn plats, datum och tid bestäms ut där lajvet ska ta plats och så kan det komma folk från hela Sverige, alla som har anmälts sig och i vissa fall även djur om det är förberett och godkänd. Lajv är en häftig upplevelse och det bevisas genom att en del större lajv drar dit publik som står och tittar medan det pågår. Därför kan du även rykas med i självaste upplevelsen och få mersmak av att själv delta. Genren kan vara vad som helst vilket gör att det intresserar olika typer av människor därför kan du träffa intressanta personer även om kanske inte alla lajv intresserar dig.

När du känner att du behöver dryga ut kassan lite kan du spela mobilt.casino som gör att du lätt kan tjäna pengar snabbt. När ett lajv utförs och det handlar om historiska krig kan det sluta hur som helst då det inte behöver sluta som i historieböckerna. Detta gör det mer spännande då man inte vet utgången och många satsar pengar på vilken sida som ska vinna. Om du har en favorit kan du även satsa på att just den här personen kommer överleva kriget.

Mycket kan alltså göras och skapas när det kommer till lajv det enda som sätter stopp är fantasin. Hitta nya kompisar eller bara gör något annorlunda för att förgylla dagen genom att vara med i ett lajv.

No Comments on Var med i ett lajv