Vem kan deltaga?

Written by admin on May 7, 2016 Categories: Lajvspel

De flesta människor kan på ett eller annat sätt delta i ett larvspel, det finns lajvspel för barn, för vuxna och för båda delar. Barn kan ofta ha en mer naturlig fallenhet för lajvspel än vuxna har när de testar på lajv första gången. Barn kan hävdas ha enklare för att gå in i en roll och därmed även spela en annan person. De tar nämligen ofta mångLARPs-Cast-Full-Res-editeda olika karaktärer under sina lekar och detta behöver de vuxna lära sig för att bli framgångsrika inom ett larvspel.

Det krävs att man har lite kreativitet och en hel del vilja när man är med i ett lajvspel. Det finns lajvspel för alla typer av människor och det finns även lajvspel i olika svårighetsgrader. En nybörjare får inte anmäla sig till de svårare lajvspelen då det är mycket viktigt för deltagarna att allt går mycket seriöst till i dessa. Ibland bygger man hela byar genom lajvkulturen och när man väljer vilket lajvspel som man ska delta i finns det garanterat ett lajvspel för varje person. Om du är nybörjare på lajv så bör du välja ett lajvspel för nybörjare. Det är inga konstigheter alls och alla har varit där.

Du kan nämligen få ett mycket negativt intryck av lajv om du går in i en för svår svårighetsgrad där de är mycket seriösa kring sitt lajvande. Många som sysslar med lajv på ett seriöst plan spenderar stora delar av sin fritid till att förbereda sig inför lajvet genom att exempelvis skapa rekvisita eller läsa på om de olika egenskaper och kunskaper som de kommer att ha inom lajvet. Var därför ärlig mot dig själv när du väljer vilken nivå du är på inom lajvspel, på så sätt kan du vara säker på att alla som deltar får en bra upplevelse av spelet.

No Comments on Vem kan deltaga?